The high quality of design information
Enso寿司和烧烤店/DITTEL ARCHITEKTEN GMBH
2017-09-04


感谢来自DITTEL ARCHITEKTEN GMBH的分享



在现代的氛围中,优雅与和谐的交融。 迪亚特-迪特尔在斯图加特的多洛蒂昂夸尔购物中心的一个主要位置上设计了精美的美食餐厅Enso寿司和烧烤店,这家餐厅的现代设计与欧洲融合的烹饪风格一样精致、富有创意。用高品质的材料和天然颜色重新诠释传统亚洲建筑元素,为这家250平米的餐厅提供了独特的吸引力。餐厅的理念名副其实,是“和谐与完美”的意思。


A blend of elegance and harmony in a modern atmosphere. DIA – Dittel Architekten conceptualised and designed the fine food restaurant Enso Sushi & Grill in a prime location in the Dorotheen Quartier shopping mall in Stuttgart. The restaurant’s modern design is as sophisticated and creative as Asian-European fusion cuisine. The reinterpretation of traditional Asian architectural elements using high-quality materials and natural colours lend a unique appeal to the 250 m2 restaurant. The restaurant concept truly lives up to its name, Enso, which means “harmony and perfection”.



一棵刻有餐厅标志的橡木门厅,引导顾客走进餐厅。这一功能部分是由一个略高的座位区组成,由四个舒适的座位凹处组成。这些小的角落在装饰着亚洲风格的装饰的框架下,在客人中很受欢迎,为餐厅和外面的餐厅提供了一种开放的视野。在精致的木桌腿上坐着,坐在坚实的木桌上,享受艺术设计的食物。


An oak vestibule engraved with the restaurant’s logo guides patrons into the restaurant. This feature sections off a slightly elevated seating area that consists of four cosy seating alcoves. Sectioned off by frames embellished with Asian-inspired decorations, these small nooks are popular among guests, providing an open view both into the restaurant and outside. Enjoy artistically designed meals while seated at solid wooden table tops set on delicate, canted steel table legs.



餐厅对面的餐厅有一个吧台和一个活的寿司柜台。计数器沿着窗口延伸。顾客们驻足品尝一杯亚洲威士忌或在工作中观看寿司厨师,会发现在高脚凳上的完美位置。用餐区是为传统的餐盘而设的。可移动的桌子和照明使它能够容纳小型和大型的群体。黑色的声音挡板被悬挂在敞开的天花板上。


The dining area on the opposite side features a bar and a live sushi counter. The counter extends along the window façade. Patrons stopping in to savour a glass of Asian whiskey or watch the sushi chefs at work will find the perfect spot on the elevated barstools. The dining area is set up for traditional seated meals. Moveable tables and lighting make it possible to accommodate both small and large groups. Black sound baffles are suspended in rows from the open ceiling.



吧台和寿司柜台优雅而谨慎地形成了一种令人惊艳的色彩和材料。从光到暗的水平颜色过渡是微妙而引人注目的。黑色的天花板镶板突出了玻璃立面的斜坡,并打开了空间。它还为金色的装饰创造了一个背景,从不同角度捕捉光线。


The bar and sushi counter elegantly and discreetly form a stunning palette of colour and material. The horizontal colour transition from light to dark is subtle but eye-catching. The black ceiling panelling accentuates the slope of the glass façade and opens up the space. It also creates a backdrop for golden decorations that catch the light from different angles.



酒吧的优雅的黄铜架子,放置在一个有盖的绿色条纹上,似乎也在灯光下活跃起来。与Nero Assoluto一起制作的坚实的石台面,突出了天花板的深色颜色,并为时尚的工作和吃饭的表面做了一份工作。柜台的主体用现代的瓷砖装饰,给人一种亚洲的感觉。不同色调的灰色使表面结构具有动态的外观。轻木板条从窗户上的坚实的柜台上创造出一个柔和的过渡。


The bar’s elegant brass shelf, placed on a covered green strip, also seems to come alive in the light. The solid stone counter, made with Nero Assoluto, accentuates the dark colours of the ceiling and makes for a stylish work and eating surface. The body of the counter is decorated in modern tiles, giving it an Asian feel. The varying tones of grey give the surface structure a dynamic appearance. Light wooden slats create a gentle transition from the solid counter at the window façade.



酒吧右侧的庄严的酒柜是用垂直的木条做成的,并稍微隐藏了私人用餐区。这一区域的平台建设给了顾客们一种坐在地板上的日式风格的感觉,而不必放弃腿部的舒适。一个隔音的隔音板加强了宁静的氛围,而令人惊艳的对比则形成了独特的氛围:花卉壁纸与原始的、工业风格的地板搭配,柔软的丝绸垫子与奢华的灯光搭配在一起。


The stately wine cabinet to the right of the bar is made of vertical wooden slats and slightly conceals the private dining area. The platform construction of this areas gives patrons the feeling of being seated Japanese-style on the floor, without having to give up the comfort of legroom. A sound baffle enhances the peaceful ambience, while stunning contrasts round out the distinctive atmosphere: floral wallpaper paired with raw, industrial-style floors, soft silk cushions paired with extravagant lighting.



接待区门厅的后侧是一间舒适的长凳,有仰靠的靠背和有吸引力的吊灯。他们的形状听着亚洲灯笼,是这个设计理念的现代体现。dcor已经完美地构思了最后的细节,包括有时髦的黄铜配件和大气照明的瓦槽。


The rear of the vestibule in the reception area is a cosy bench alcove with raised backrests and attractive pendant lamps. Their shape hearkens to Asian lanterns, a modern embodiment of this design concept. The décor has been perfectly conceived to the last detail, including tiled sinks with stylish brass fittings and atmospheric lighting.



版权所有:Dittel Architekten GmbH /摄影师:Martin Baitinger

Copyright: Dittel Architekten GmbH/ Photographer: Martin Baitinger



MORE: DITTEL ARCHITEKTEN GMBH

Lastest News

1. XVIII Century Traditional House rehabilitation十八世纪传统的房屋改造/Puferca
2. PENTHOUSE 2L山中小屋/Misura建筑工作室
3. PODOSALUD诊所/Marcos Miguelez
4. VMS房子/Marcos Miguelez
5. 葡萄牙展厅/JQTS工作室
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.