The high quality of design information
Dorotheen Quartier美食旗舰店/DITTEL ARCHITEKTEN GMBH
2017-09-09
斯图加特


感谢来自DITTEL ARCHITEKTEN GMBH的分享



迪亚特-迪特尔的建筑公司正在监督Breuninger在斯图加特的新多西特的设计和建筑实施。这家餐厅是时尚和生活方式公司Breuninger和Breuninger在希尔特岛上的一家餐厅。


DIA – Dittel Architekten are overseeing the design and architectural implementation of Sansibar by Breuninger in the new Dorotheen Quartier in Stuttgart. The restaurant is a cooperation between fashion and lifestyle company Breuninger and Herbert Secklers cult restaurant on Sylt island. 



设计理念的目的是让客人在新一季中享受北岛放松的生活方式。大气的颜色和典型的岛屿材料被放在城市环境中,创造出一个独特的空间概念和感觉良好的位置。


The aim of the design concept is to surround the guest with the relaxing lifestyle of the northern island in the midst of the new quarter. Atmospheric colours and typical island materials are placed in an urban context to create a unique space concept and feel-good location. DIA – Dittel Architekten were also behind the very first implementation of Sansibar by Breuninger in Düsseldorf.



时尚品牌扩展了两个相对的入口,由布莱宁衔接Karlspassage Sansibar Dorotheenplatz在商店的营业时间。377个席位的室内和室外的活动区域,占地756平方米,餐厅甚至在商店关门之后将季度的旗舰。


An extension to the fashion house with its two opposing entrances, Sansibar by Breuninger connects Karlspassage to Dorotheenplatz during store opening hours. With 377 seats in the indoor and outdoor areas and occupying 756 square metres, the restaurant will be the flagship of the new quarter even after the store has closed.



这是一个引人注目的设计,令人吃惊的是,这个中心的酒吧吸引了任何进入这家餐厅的人。在四边开着,它把所有的区域连接在一起,创造了多个有利的位置。高贵的Jura石板完美地与石板酒吧完美地融合在一起,它通过一条黄铜带材流入了黑橡木装饰的中心。以波浪式的方式安装,定制的设计师灯光与的酒吧的棱角形成鲜明的对比。


Strikingly designed and stunningly lit, the bar in the centre is a magnet for anyone entering the restaurant. Open on four sides it connects all of the areas together and creates multiple vantage points. The noble Jura slate body blends perfectly with the flagstone bar, which flows into the dark oak wood centrepiece via a brass strip. Mounting in a wave-like fashion, the custom-made designer lights contrast with the angular feel of the assertive bar.



这个概念背后的关键材料是木头;它与海蓝色、桑迪和金色的色调一起,诉说着岛上巨大的沙丘和海洋气候的语言。这一主题以不同的方式诠释和发展了三个部分:休息室里有一排镶嵌的座位,小木屋和精致的餐厅。


The key material behind the concept is wood; together with sea blue, sandy and golden tones it speaks the language of the island’s vast dunes and maritime climate. The theme is interpreted and developed in different ways across three sections: the lounge with a row of inlaid seating, hut area and fine dining. 



这些区域分布在两层不同的楼层,并且有不同的天花板高度,以及交替铺设的方向,为鱼骨的镶木地板,周围有弗里兹。在鱼网结构中,这些区域巧妙地划分为浅色的房间分隔物,另一侧则是窗户的外立面,将光线和通风与舒适和舒适的区域分隔开来。


The zones are spread across two different floor levels and have varying ceiling heights as well as alternating laying directions for the fishbone parquet flooring with frieze around the edges. The areas are subtly partitioned with light-toned room dividers in a fishing net structure and the window façade on the one side, which separates the light and airy from the snug and cosy area.



在酒吧的吧台上,有一个宽敞的休息室,让人联想到桑迪dune-filled景观,里面有沙黄色的金色色调和绿色的天鹅绒靠垫。它提供舒适的座位,舒适的房间,以及与自然材料相结合的连续的墙面。


Down at the bar level there is a spacious lounge reminiscent of a dune-filled landscape with its sandy golden tones and green velvet cushions. It provides comfortable seating in good company, a fantastic view of the room and adjoins a sustainable wall made from pressed natural materials. 



在邻近的法德广场,客人们可以浸泡在指着洒满阳光的天花板有五米高空间,或者通过或者Dorotheenplatz看世界。一种波状的窗帘装置使房间的高度更加突出,而夜晚则成为室外照明的焦点。明亮的橡木家具和色彩增添了热情的气氛。


At the neighbouring row of seating in front of the façade, guests can soak in the light-flooded space with its five-metre-high ceilings or watch the world go by on Dorotheenplatz. An undulating curtain installation accentuates the height of the room and by night serves as an illuminated focal point from the outside. Light oak furnishings and colours add to the welcoming atmosphere.



进入小屋所在的区域标志着地板水平面的改变和黑橡木的主宰。坚实的圆形木桌与basket-shaped 台灯融合在一起,营造出一种安全和隐私的氛围。这个长达11米的“木屋”,用回收的木框架和层压地板,体现了这种感觉。


The entry to the hut area is marked by a change in floor level and dominating dark oak wood. Solid circular wooden tables merge with protuberant basket-shaped lamps to create an ambience of safety and privacy. The eleven-metre-long “wooden hut”, with its reclaimed wood frame and laminate flooring, epitomises this feeling. 



作为不同颜色的细微差别的有效组合,后面板的木质三角板尤其值得注意。平滑的、沙色的墙壁,进一步向dune-filled景观致敬,它的水平背光波产生了一种动态效果。橙色和绿色的家具与以泥土为基调的色调形成了鲜明的对比。


An effective combination of different colour nuances, the wooden trims of the back panel are particularly noteworthy. The smooth, sandy-coloured wall pays further homage to the dune-filled landscape, its horizontal backlit waves creating a dynamic effect. Furnishings in orange and green hues create colour contrasts with the predominantly earthy tones.



精致的用餐区是现代对柳条沙滩椅的诠释。这是一种微妙的米黄色,在室内的表面,蓝色的装饰和马兰的草,都是一种令人愉悦的舒适的地方。


The fine dining area is home to a modern interpretation of the wicker beach chair. Framed in subtle beige, with light oak wood panelling on the interior surfaces, blue upholstery and marram grass, the banquet booths present an inviting and pleasant place to sit. 



墙架的图形结构,由回收的木材和黑色钢材制成,并展示了桑给巴尔品牌的产品,使它成为一个真正的焦点,突出了房间的高度。蜿蜒的整个餐厅,经过精心设计的图形设计元素,包括墙壁艺术、标牌和菜单,为餐厅提供了最后的装饰。


The graphic structure of the wall rack, made from reclaimed wood and black steel and showcasing Sansibar-branded products, makes it a real focal point and accentuates the height of the room. Winding their way throughout the restaurant, lovingly thought-out graphic design elements including wall art, signage and menus lend the finishing touch to the restaurant.



从外面看,明亮的桑给巴尔标志从远处看是可见的。入口与黄铜和回收的木镶板形成了鲜明的对比。橡木和柚木是户外露台的主要家具,是材料概念的延续。


From outside, the illuminated Sansibar logo is visible from a distance. The entrance creates a striking contrast with brass and reclaimed wood panelling. A continuation of the material concept, oak and teak wood are the predominant furnishings for the outdoor terrace. 



在多洛特恩普斯的中心,它为100名客人提供了座位,并被一顶冠状的屋顶所保护,这是Eduard的生活方式,也是Eduard的设计。 


At the heart of Dorotheenplatz, it offers seating for 100 guests and is protected by a canopy roof extending in large waves right the way along the annex to Eduard’s lifestyle bar, also incidentally designed by Dittel Architekten.  




摄影师:Martin Baitinger 

Photographer: Martin Baitinger



MORE: DITTEL ARCHITEKTEN GMBH

Lastest News

1. 田园牧歌/GITC 建筑工作室作品
2. 独特墓地卫生间/M2.senos 
3. 不是椅子的椅子/Alex Bocchi
4. 素白住宅/Jun Murata / JAM
5. 自然的小窝 Birch House/Cho, Soo Young (studio_suspicion)
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.