The high quality of design information
Rio das Contas house/Guilherme P. Franzoi
2017-09-28


感谢来自Guilherme P. Franzoi的分享

项目名称:Rio das Contas house 

建筑公司:151办公楼 

建筑师:Guilherme P. Franzoi 

位置:Xangri-lá -  RS  -  BRAZIL 

完成年份:2016

建筑面积:230平方米 

结构工程:Serrano Engenharia 

摄影师:Marcelo Donadussi 

供应商:granitos.com,Otimum,Egil冶金,技术展示厅,JJ Machado,Padre Reus漏斗,蓝珍珠池。


Project name: Rio das Contas house

Architect company: 151 Office Arquitetura

Architect: Guilherme P. Franzoi

Location: Xangri-lá - RS - BRAZIL

Completed year: 2016

Building area : 230m2

Structural Engineering: Serrano Engenharia

Photographer: Marcelo Donadussi          

Providers: granitos.com, Otimum, Egil metalúrgica, Showroom Técnico, JJ Machado, Funilaria Padre Reus, Pérola Azul Piscinas.



这个项目的最初想法是在Xangri-lá海滩上,使用相当大面积的土地给位于海滩的农村房屋的空气。


The initial idea for this project, on the Xangri-lá beach, was to give the air of a rural house located on the beach, using a considerable area of the land.



为了满足业主的期望,谁喜欢开放的房子而不会失去隐私,社会领域的所有面孔都被设计为外部区域的一部分。


In order to meet the owner's expectations, who like an open house without losing privacy, all of the faces of the social area were designed as a part of the external area.



此外,使用自然光和交叉通风,目的是避免使用空调。


In addition, natural light and cross ventilation were used with the aim of avoiding the use of air conditioning.



在所有环境中使用LED技术,节能也得到了优化。


Energy saving was also optimized with the use of LED technology in all ambients.



混凝土墙壁超越了不平等的野蛮和乡村外观,提供了温度和低维护方面的优势。


The concrete walls, beyond creating an inequivalent brute and rustic appearance, offer advantages regarding the temperature and low maintenance.



房子有五个大床房 - 四个位于二楼,两个浴室和一个套房在一楼,确保方便。


The house has five large bed rooms - four located on the second floor, along with two bathrooms - and a suite on the ground floor, ensuring easy accessibility.



另外社区有厕所。


In addition, the social area has a toilet.



壁炉是面向起居室和餐厅,以保持冬季两个地区的暖气。


The fireplace was created facing both the living room and the dining room, in order to keep both areas heated in the winter.



厨房通过一个美食岛加入了用餐区。


The kitchen joins the dining area, through a gourmet island.



餐桌可以变成台球桌或乒乓球桌,除了外面的大型烧烤外,还可以创造一个完美的接待家庭和朋友的氛围。


The dining table can be turned into a pool table or a ping-pong table - creating an atmosphere that is perfect for receiving family and friends, in addition to the large barbecue located in the external area.



隔音砖用于覆盖餐厅和露台,不仅因其主要特点而选择,还因为它们提供的轻便耐用性。


Thermal-acoustic tiles were used in covering the dining room and the terrace and were chosen not only for their main characteristics, but also due to the lightness and resistance they provide.  



这片土地还有一个大院子,植被丰富,一个燃气玻璃纤维池,最多可停放五辆车。


The land also has a large yard with abundant vegetation and a gas-heated fiberglass pool as well as parking for up to five cars.




MORE: Guilherme P. Franzoi

Lastest News

1. 摩登蒙古风情/NA-DECO那漠含风设计
2. 金辉淮安半岛别墅/品川设计
3. “非典型诗意”工作室/CAL Architects
4. Piada面包店/Masquespacio
5. 巧克力店bean to bar/Studio Toggle
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.