The high quality of design information
Rio daVárzeaHouse/Guilherme Franzoi
2017-09-27
巴西


感谢来自Guilherme Franzoi的分享

项目名称:Rio daVárzeaHouse 

建筑师公司:151办公室Arquitetura 

建筑师:Guilherme Franzoi 

位置:Xangri-lá -  RS  - 巴西 

完成年份:2015年 

建筑面积:252平方米 

摄影师:Marcelo Donadussi 

供应商:Granitos.com,MovelariaFogaça,展示厅Técnico,JJ Machado,Funilaria Padre Reus,Otimum,Funilaria do Vale,PérolaAzul Piscinas


Project name: Rio da Várzea House

Architect Company: 151 Office Arquitetura

Architect: Guilherme Franzoi

Location: Xangri-lá – RS - Brazil

Completed year: 2015

Building Area: 252m²

Photographer: Marcelo Donadussi      

Providers: Granitos.com, Movelaria Fogaça, Showroom Técnico, JJ Machado, Funilaria Padre Reus, Otimum, Funilaria do Vale, Pérola Azul Piscinas



这个项目的最初目标是创造一个将室内与室外结合在一起的空间,而不会失去隐私。


The initial aim of this project was the creation of a space that would unite indoors with outdoors, without losing privacy.



由于土地的限制(360平方米),这个想法是要考虑太阳的角度来确保最佳利用空间。


Due to the limitation of the land (360m2), the idea was to ensure the best use of the spac-es, considering the angle of the sun.



它是一个大型住宅,社会区域与前陆地区完全相连。


It is a large residence, with a social area fully connected to the ex-ternal area. 



没有墙壁和使用框架确保充分利用自然光线。


The absence of walls and the use of frames ensures the full use of the natural light.



此外,平板玻璃以及上层在下层的延伸都确保了更好的热舒适性。


In addi-tion, both the plate glass as well as the extension of the upper floor over the lower floor ensures better thermal comfort.



节能也被认为是这个项目的一个重要因素,在所有领域都采用了LED照明技术。


Energy saving was also considered an essential factor for this project, such that, in all areas, LED lighting technology was used.



在外部地区,美化和温水游泳池提供舒适的休闲区,无论是在冬季还是冬季。


In the external area, the landscaping and heated pool offer a comfortable leisure area, both in the sum-mer and the winter. 



在南方,没有高棉可以放弃一个好的烧烤...因此,该项目有两个烧烤坑。


In the south, no gaucho can give up a good barbecue... As such, the project has two barbecue pits.



在一楼,旁边是厨房,覆盖着Silestone Zirconium,就像位于中间的岛屿一样,确保了耐久性,抵抗力和精致度。


On the ground floor, next to the kitchen and covered with Silestone Zirconium - like the island located in the middle - ensure durability, resistance and refinement.



位于二楼,位于一个宽敞舒适的空间,连接到带扶手椅和迷你吧的露台上,供客人接待。


On the second floor, located in a large, comfortable space connected to the terrace that has arm chairs and a minibar is for receiving guests. 



大部分私人区域位于上层,由三间大床房,一间套房和一间浴室组成。


Most of the private area is located on the upper level and is made up of three large bed rooms, one being a suite, and a bathroom.



在较低的楼层,除了社区,还有另一个卧室和浴室,考虑到最好的便利性。


On the lower floor, in addition to the social areas, there is another bed room and a bathroom, created considering the best accessibility.



所有的空间都进行了优化,不失方便性和舒适性,因为每个区域都有明确的定义,功能和独特性。


All of the spaces were optimized, without losing convenience and comfort, since each area is well defined, functional and unique.




MORE: Guilherme Franzoi

Lastest News

1. 言几又广州K11黑金旗舰店/峻佳设计
2. 有一种美叫征服挑剔感官的奢雅范儿/品川设计
3. 布拉格lasagneria意面店/mar.s architects
4. 简约而不简单的L型家庭房屋住宅/Compass architekti
5. 几何状房屋住宅设计/Arquitectura en movimiento
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.