The high quality of design information
Lautman 基金会办公空间设计/Raphael Cohen
2018-03-29
以色列


感谢来自Raphael Cohen的分享

室内规划与设计:Raphael Cohen,Zach Ronen

建筑师:Raphael Cohen,Zach Ronen

建筑顾问:Avner Vishkin, Yash Shterzer, Yaakov Belenky, Efi Sher

承包商:Rom Geves

摄影师:Shai Epstein


Planning and interior design: Architect Raphael Cohen, Architect Zach Ronen

Architect Raphael Cohen

Architect Zach Ronen

Consultants: Avner Vishkin, Yash Shterzer, Yaakov Belenky, Efi Sher

Contractor: Rom Geves

Photography:  Shai Epstein



该建筑项目是为一家慈善机构设计其内部空间。


Space programming, planning and interior design for a philanthropy organization.



Lautman 基金会致力于支持以色列地区的教育与社会活动的发展,倡导共存与平等。


The Lautman fund supports educational programs and social projects with the goal of promoting co-existence and equality between diverse communities in Israeli society.



建筑项目以基金会的主体理念为依托:尊重,谦逊,亲密,直率,阳光。


The project was designed around few concepts that originated from the fund's activity and character: respectfulness, modesty, intimacy, forthrightly and lightness.



建筑项目中最大的挑战之一在于,项目需要最大程度得满足基金会开展工作是需求。尤其是对于基金会的官方工作人员,他们会定期邀请其他机构的人员来此参加一些官方活动。


One of the main challenges of the project was responding to the varied scenarios essential for the fund's work. In addition to official staff, the fund regularly hosts guests from other organizations for varying periods.



这就要求建筑空间要足够得灵活,可以容纳下足够多的人员,可以用作会客空间,同时需要可以应对一些突发情况。


The fund's home is also a meeting place for partners and the site of occasional events; therefore, the space's occupancy and purpose are constantly changing. 



我们需要打造出赋有创新的空间,来满足基金会将来,在会客,工作,开展各项活动的需求。


We endeavored to create a space for creative collaboration that brings people together, while supporting the variety of meetings and activities that the fund hosts, now and in the future. 



依据此需求,我们决定采用常规化的设计方式,可以使大众普遍接受的模式进行操作,空间面积设计尽可能占比最大,选用自然采光,玻璃幕墙,周围城市景观一览无余。


Preference was given to the communal areas, which are inherently more adaptable; these spaces received a relatively large proportion of the total space, along with abundant natural light and views towards the urban landscape. 



依据具体需求,将空间设计为不同的高度水平,带来优质的办公体验,平衡私人空间与整合空间,为基金会的办公空间创造出特殊意义的体验效果。


The wish to enable different degrees of linkage between spaces according to need, brings the prevailing challenge for office design to achieve an accurate balance between privacy and integration, to a special significance in the fund's offices. 



我们特别定制了木隔板,更好得调控不同空间的物质环境。


The custom-designed wood partitions we developed define this balance by controlling the flow of movement, visibility and sound.




MORE: Raphael Cohen

Lastest News

1. 大使馆办公设计/PROMONTORIO
2. 神田露台/KEY OPERATION INC
3. 别墅Areia/APP合作建筑师
4. Pompejus瞭望塔/RO&AD Architecten
5. VINT建筑/Hype设计工作室
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.