The high quality of design information
VINT建筑/Hype设计工作室
2018-04-02
巴西


感谢来自Hype设计工作室的分享

项目名称:VINT

建筑公司:Hype Studio

联络邮箱:karoline@hypestudio.com.br

首席建筑师:MaurícioSantos,LuísaKonzen,Arq。 Fernando Balvedi,Jean Grivot

项目地址:巴西南卡希亚斯,卡斯特罗街1063号

完工年份:2017

总面积:8754平方米

照片来源:Marcelo Donadussi    

建筑团队:Luis Bonilla, Naiara Braghirolli, Paulo Cesar Gónzales, Gabriel Johansson, Luciana Stinieski Pires, Belisa Peres, Taís Bühler, Bianca Antunes, Leandro Cavalheiro, Davi Castro, Ândrio Vicari, Alexandre Höllermann, Marina Varante


Project name: VINT

Architect’Firm: Hype Studio

Contact e-mail: karoline@hypestudio.com.br

Lead Architects: Maurício Santos, Luísa Konzen, Arq. Fernando Balvedi, Jean Grivot

Project location: Rua Plácido de Castro, 1063, Caxias do Sul, Brasil.

Completion Year: 2017

Gross Built Area (square meters or square foot): 8.754m²

Photo credits: Marcelo Donadussi

Architecture Team: Luis Bonilla, Naiara Braghirolli, Paulo Cesar Gónzales, Gabriel Johansson, Luciana Stinieski Pires, Belisa Peres, Taís Bühler, Bianca Antunes, Leandro Cavalheiro, Davi Castro, Ândrio Vicari, Alexandre Höllermann, Marina Varante



该建筑位于一个黄金地段,面对着southe,它的后面被高层建筑挡住,这对住宅使用来说是一个很大的劣势(它位于一个寒冷的城市)。因此,商业用途被提出——一个符合该地区的创新解决方案。


Located in a prime neighborhood, the site faces southe and has its back blocked by high rise buildings,  a big disadvantage for the residential use (it’s located in a cold city). Therefore, commercial use was proposed – an innovative solution for the area.



为了服务这些新用户,我们需要创建一些真正与众不同的工作空间。我们设计的阳台是符合商业需求的,有些是烧烤架和一些双工房。在第十三层,有一个公共区域:一个房间,一个会议室和一个小礼堂,还有一个开放的空间,里面有一棵2吨重的树。所有这些空间都坐落在一个很高的楼层里,在这里可以欣赏美丽的城市风光。我们还用了暴露的混凝土的塑性和金属结构的明度来突出现代建筑的结构。


To serve this new audience, we needed to create some truly outstanding workspaces. We designed balconies on commercial offi ces, some of which with barbecue grills and a few duplex rooms. Located in the 13th fl oor, there are the common areas: a fi tness room, meeting rooms and a small auditorium, along with an open space with a 2 ton tree planted. All of these spaces are located at a high story and enjoy beautiful views of the city. We also highlighted the contemporary architecture using exposed concrete’s plasticity and the metallic structure’s lightness. 



我们创建了一个创新的本地化的企业。建筑公司选择这栋建筑作为它的二十周年纪念,命名为VINT(“vinte”在葡萄牙语中译为“二十”)。


We created an innovative and locally fi t enterprise. The construction company chose this building as its twenty-year anniversary sig-nature building, naming it VINT (“vinte” translates to “twenty” in Portuguese).




MORE: Hype设计工作室

Lastest News

1. 大使馆办公设计/PROMONTORIO
2. 神田露台/KEY OPERATION INC
3. 别墅Areia/APP合作建筑师
4. Pompejus瞭望塔/RO&AD Architecten
5. VINT建筑/Hype设计工作室
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.