The high quality of design information
以色列住宅/Neuman Hayner Architects
2018-06-07
以色列


感谢来自Neuman Hayner Architects的分享

占地:362平方米

面积:180平方米

结构:Neuman Hayner Architects

设计团队:Sharon Neuman, Tamar Zohar

项目年份:2015

地点:以色列 Even Yehuda

摄影师:© Amit Gosher


Plot: 362 sqm

Area: 180 sqm

Architecture: Neuman Hayner Architects

Design Team: Sharon Neuman, Tamar Zohar

Project Year: 2015

Location: Even Yehuda, Israel

Photography: © Amit Gosher



这座房子修建的不寻常之处之处是由两家合住的住宅,形状有些像俄罗斯方块。房子由一个正方形和一个由灰色墙壁相连的长方形组成。在房子的外面和内部,墙在分割和连接房子的各个部分方面扮演着重要的角色。


The house was built on an unusual two-family lot, shaped like a piece of Tetris. The house consists of a square and a rectangle that are connected by a gray wall. Outside and inside, the wall plays a significant role in dividing and connecting the parts of the house. 



从外表上看,灰色的墙壁用石膏突出的特殊纹理,构成了连接房子的两个部分的一个链接。墙内覆盖着同样的灰泥,墙面形成了一个缓冲层:在入口层,墙将主区域与客房和安全室隔开。在顶层,灰色的墙壁将三个孩子的房间与父母的房间分开。


Externally, the gray wall, which was emphasized by plaster in a special texture, constitutes a link connecting the two parts of the house. Inside, covered with the same plaster, the wall creates a buffer: On the entry level, the wall separates the main area from the guest rooms and the safe room. On the top floor, the gray wall separates the three children's rooms from the parents' unit. 



从顶部到地面的楼梯通往父母处的入口,一座桥梁通向孩子们的房间。这座桥是用木头建造的,靠在一个巨大的铁架上并由安全栏杆围起来。透过落在桥面的大窗户,阳光穿过整个主要区域、入口以及用餐区和客厅。


From the top landing of the staircase leading to the entrance to the parents' unit, a bridge leads to the children's rooms. The bridge is built of wood, leaning on a massive frame of iron beams and enclosed by a safety net rail made of iron. Through the large windows located along the bridge, daylight penetrates the whole main area, entrance, dining area and living room.



再对照当面较为流行尽可能大面积开放住宅的时尚风格后,建筑师设计并建造了一间充满自然光的通风房屋,通过在不同厚度的铝制框架中形成的开口,这与目前的建筑风格形成了鲜明的对比。玻璃和磨砂玻璃被固定在一些门窗上,强调其他部分的透明度。窗户的打开设计是为了使空气循环,有助于全年保持空调温度。


In contrast to the current fashion of opening the house to the outside as much as possible, the architect designed and built a ventilated house flooded with natural light, which flows through openings framed in aluminum frames of various thicknesses. Glass and frosted glass were added in some of the doors and windows, emphasizing the transparency of the other parts. The opening windows are designed to create air circulation that helps maintain air-conditioned temperatures all year round.




MORE: Neuman Hayner Architects

Lastest News

1. 布拉格Pipca小酒馆/mar.s architects
2. 瑞士五口之家/Ralph Germann architectes
3. 马德里La Oca Selezione商店/ZOOCO ESTUDIO
4. gré方形住宅/Hisako Yamamura + Kosuke Suzuki,suzuki architects
5. 巴勒莫Dadalìa餐厅/Studio DiDeA Architetti Associati
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.