The high quality of design information
达拉斯植物园/Buchanan建筑工作室
2018-06-04
达拉斯


感谢来自Buchanan建筑工作室的分享

建筑项目名称:Charlotte and Donald展馆规划设计

建筑师:Buchanan建筑工作室

完成日期:2017年

建筑面积:3700平方英尺

摄影师:Charles Davis Smith, FAIA 

建筑预算:3.3美元/米


Project Name: Charlotte and Donald Test Pavilion 

Architect: Buchanan Architecture 

Completion Year: 2017 

Built Area: 3,700 square feet 

Photographer: Charles Davis Smith, FAIA 

Budget: $3.3M  



Buchanan 建筑工作室完成了为达拉斯植物园和植物学协会所规划的建筑项目。


Buchanan Architecture completes stunning pavilion for the Dallas Arboretum and Botanical Society.



The Charlotte and Donald测试场馆占地3700平方英尺,为多功能展厅,位于达拉斯植物园和植物学协会的核心位置。


The Charlotte and Donald Test Pavilion is a 3,700 square foot multi-function space located at “A Tasteful Place” in the Dallas Arboretum and Botanical Society.



这里设计3.5英亩的花园区域,种植了大量的果蔬,香草和花卉。展区内设计有厨房,用来作为教授制作美食料理的场地,为青年和孩子们设计了教育活动区域和一些特殊的会议厅。


The facility overlooks a 3.5 acre garden filled with fruits, vegetables, herbs and flowers. A demonstration kitchen in the pavilion serves as a site for cooking classes, demonstrations, educational programs and special events for adults and children. 



展馆位于的南部地区,与四个花园区域连接在一起,南北一线。整体建筑选用的主要材料是石灰石和玻璃材质的材料。


The Test Pavilion is situated at the southern edge of the site and aligns with the orientation of four potager gardens to the north. The building is composed of a simple limestone box inserted into a glass enclosure. 



建筑选用多面的木质天花板,自内向外延伸。玻璃材质允许大量的自然光进入,在展馆内可以看到馆外的花园景观。


A faceted wood ceiling extends diagonally outward from the top of the stone box to the exterior soffit. Low iron glazing allows natural light from the north to animate the space and provide clear views toward the gardens. 



所有的石质覆面和外部的木质材料都是依据实际地形状况进行规划设计的。在设计规划中,展馆内设计有一个开放式的集合空间区域,厨房的设计标准也是极高的,此外设计有视觉室,储藏/服务区域和卫生间。


All of the stone cladding and exterior wood soffit are locally sourced and fabricated.  In plan the pavilion houses an open assembly space, a chef-designed demonstration kitchen, an audio/visual room, a storage/service room and restrooms.



如果后期有需要,可依据具体的需求进行改进。为了满足多功能空间的使用,厨房区域安装了大型的木质旋转门,尽可能得配合更多需求的的使用。


The back-of-house area is designed to accommodate catering needs and can be covered if necessary.Large wood rolling doors provide a variety of functional options at the demonstration kitchen depending on the event.



用于料理授课区域使用,可将其保持完全开放的状态,用于婚礼主持,或是其他活动的需求,可将其完全关闭。场馆内还设计有视听广播室,可直接联结互联网,为活动提供必要的媒体方支持。


The doors can be fully opened for a cooking demonstration or closed for a wedding reception, solving a programmatic requirement.The pavilion also contains a broadcast-ready audio visual production capability which allows a direct feed to television networks around the world.



同时也确保了,植物园与世界各地的植物教育等机构场所,保持无缝对接。


This allows the arboretum to share educational programming with institutions worldwide. 

 


建筑项目旨在完善地区的基础设施,为教育提供更多的可能性,为人民提供更完善的娱乐消遣场所,并将长期投入使用。


The Charlotte and Donald Test Pavilion is intended to compliment the activities in the garden by providing additional opportunities for educational and recreational events year round.   




MORE: Buchanan建筑工作室

Lastest News

1. 双溪书院/北京多向界建筑设计
2. 美岕山野温泉度假村/荷兰AZ国际建筑事务所
3. 索契REDCUP咖啡店/ALLARTSDESIGN
4. 虹越园艺社区/杭州森上建筑设计
5. 震泽中学天文公园/具集建筑
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.