The high quality of design information
加拿大G’Day住宅/Mcleod Bovell Modern Houses
2018-06-14
加拿大


感谢来自Mcleod Bovell Modern Houses的分享

项目名称:G’Day住宅

建筑设计公司:Mcleod Bovell Modern Houses 

项目地点:加拿大,西温哥华

完工年份:2016年

建筑毛面积:4400平方英尺

指导设计师:Matt Mcleod, Lisa Bovell

其他结构设计:KSM Associates

土木工程:Creus Engineering

承包商:J. Bannister Homes

景观设计:Botanica Design

磨光工作:Munro Wood

上釉工作:Atlas Meridian Glassworks

灯光&家具:Living Space

水管装置:Ambient Showroom

摄影:Ema Peter


Project name: G’Day House 

Architect’s Firm: Mcleod Bovell Modern Houses 

Project location: West Vancouver, Canada 

Completion Year: 2016 

Gross Built Area (square foot): 4,400 ft2 (409 m2) 

Lead Architects: Matt Mcleod, Lisa Bovell 

Other participants Structural: KSM Associates 

Civil: Creus Engineering

Contractor: J. Bannister Homes 

Landscape: Botanica Design

Millwork: Munro Wood

Glazing work: Atlas Meridian Glassworks

Lighting & Furnishing: Living Space

Plumbing: Ambient Showroom 

Photo credits: Ema Peter



G'Day 住宅是一个澳大利亚前外籍家庭的委托项目,他们要求住宅的氛围轻松娱乐,同时帮助他们重新适应温暖的气候地区的沈国。当房子东南角的无柱滑动门打开时,起居室的面积加倍; 室内和室外的空间布局同等重要。


The G’Day House is a commission for an Australian ex-patriate family, who requested a home that wouldsupport a relaxed attitude toward daily life and would help them re-connect with a warm-weather lifestyle.Column-free sliding doors at the Southeast corner of the house effectively double the size of the livingarea when open; indoor and outdoor spaces hold equal priority.



材料,形式和空间关系旨在使人想起海滨别墅的感觉:简单,随意和灵活。餐桌和燃木壁炉的位置均可根据天气和客人的数量进行旋转。


Materials, form, and spatial relationships are intended to evoke the feel of a beach house: simple, casual and flexible. The dining table and wood-burning fireplace can both be rotated to support a variety of arrangements depending on weather andnumber of guests. 



作为热情的主人,业主觉得厨房应该在上层与主要居住空间捆绑在一起。将餐厅和厨房结合到一个单独的长体量中,形成一片狭窄的地板空间,人们还可以在宽敞的旁院区域进行户外烹饪。


As avid hosts, the clients felt that the kitchen should anchor the primary living spaces at the upper floor.Combining the dining room and kitchen into a single long space allowed for a narrow floor-plate and re-sulted in a generous side-yard area, used for outdoor cooking. 



水池和栅栏将这个空间与一个开放的南向露台和一个封闭的北向花园连接起来,同时防止街道的视线干扰。从前院到露台的这一系列室外空间能够将客人直接引入厨房。


A reflecting pond and fence at the scale ofhouse connect this space with an open terrace to the South and an enclosed garden to the North whilecreating privacy to the street. This sequence of outdoor spaces from front yard to terrace encourages thedirect exterior arrival of guests to the kitchen. 




MORE: Mcleod Bovell Modern Houses

Lastest News

1. 言几又广州K11黑金旗舰店/峻佳设计
2. 有一种美叫征服挑剔感官的奢雅范儿/品川设计
3. 布拉格lasagneria意面店/mar.s architects
4. 简约而不简单的L型家庭房屋住宅/Compass architekti
5. 几何状房屋住宅设计/Arquitectura en movimiento
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.