The high quality of design information
开放式景观房屋建筑/Feldman建筑工作室
2018-06-18
美国


感谢来自Feldman建筑工作室的分享

建筑师:Feldman建筑工作室

地址:美国  希尔兹堡

建筑面积:3890平方英尺

建筑日期:2015年

承包方:Jungsten Construction

景观设计:Arterra景观设计工作室

结构工程师:Strandberg Engineering

摄影师:Joe Fletcher


Architect:  Feldman Architecture

Location: Healdsburg CA

Area: 2890 sf

Project Year: 2015

Contractor: Jungsten Construction

Landscape Architect: Arterra Landscape Architects

Structural Engineer: Strandberg Engineering

Photography: Joe Fletcher



房屋建筑位于山顶处,其周围分布有垂直的栅栏,可俯瞰山脚下Healdsburg小镇全景,房屋建筑涵盖了足够的娱乐公共空间,和田园风格的私人空间。


Comprised of perpendicular bars atop a hill overlooking the village of Healdsburg, this home offers both ample social space ideal for entertaining and the privacy of a rural retreat. 



房屋的较高部分沿山峰地势分布,房屋选用高耸的天花板,简约的悬空式屋顶,选用大量的玻璃幕墙,使自然光可进入室内。


The taller section runs along the ridge of the hill and houses the home’s great room under lofty ceilings and a simple shed overhanging roof, filled with light and views let in through tall glass walls. 



在房屋的每侧安装了超大的玻璃幕墙,室外的自然美景一览无余,冲水混凝土地板延伸到游泳池边的庭院,至此向北延伸,向南处,火山提供了天然的温泉水,这样一来,室外空间无论是夏季或是冬季,都可保证获取到舒适的温度。


Four oversized glass panels open dramatically on each side, transforming the space into an outdoor pavilion whose flush concrete floors extend into a poolside patio to the north and into a terrace featuring a fire pit to the south to offer comfortable outdoor areas for both hot and cool weather.  



为各个空间安装门之后,自泳池处始,形成了全景式的开放空间,一直延伸至山脚下的小镇处。为了提供更好的娱乐休闲空间,房屋设计有小型,功能齐全的厨房,同时设计有大型的实践性厨房,供大型宴会招待使用。


With these doors drawn up, the site offers one sweeping, continuous view from the pool, through the great room, and down into the distant village below.Designed for social clients who love to entertain, the great room features a small, efficient kitchen with a larger, working kitchen ideal for caterers tucked discretely away.



房屋的天花板选用的是穿孔板,具有良好的吸音效果,满足大型聚会的需要,地面选用的是离散石条,可更好得划分空间,同时保证不会产生任何的视觉障碍,在细节处精化和完善房屋功能。


The perforated panels in the room’s ceiling that absorb sound during large parties and the discrete stone strips across the floor that delineate zones within the space without visual barriers act as subtle details that add both refinement and functionality to the great room.



自房屋的横截面始,结构向北面延伸,并逐渐变得更为隐秘,自车库至多媒体房间全部朝向泳池分布,在其后方为主卧室。


From its intersection with the great room, the home’s second wing extends towards the north and becomes incrementally more private as it flows from the garage to a media room opening onto the pool to the master bedroom at its rear. 



由于玻璃幕墙的缘故,虽然主卧室位于后方,依然可看到前厅的室外空间,不会错过每一次的日出和日落。仅仅只是简短的散步环绕,便可到达客房空间,这里的隐私性也可保证。


The master bed looks out through another oversized operable glass panel onto the rolling meadow beyond, establishing a visual connection with the land in the first and last moments of each day. Just a short walk away, a guesthouse extends the wing’s path down the hill and offers an additional level of privacy.



房屋选用深色的雪松壁板和矮石景观,现代化赋有内涵的设计,为主人和客人带来舒适的居住体验。


With dark-stained cedar siding and low stone landscape walls that anchor the building, Healdsburg 1 offer a modest and thoughtful response to both its site and the client’s needs.



▼剖面图    Section

▼平面图    Plan



MORE: Feldman建筑工作室

Lastest News

1. 言几又广州K11黑金旗舰店/峻佳设计
2. 有一种美叫征服挑剔感官的奢雅范儿/品川设计
3. 布拉格lasagneria意面店/mar.s architects
4. 简约而不简单的L型家庭房屋住宅/Compass architekti
5. 几何状房屋住宅设计/Arquitectura en movimiento
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.