The high quality of design information
马德里La Oca Selezione商店/ZOOCO ESTUDIO
2018-06-19
马德里


感谢来自ZOOCO ESTUDIO的分享

项目名称:La Oca Selezione

项目年份:2018年

项目负责人:Miguel Crespo Picot, Javier Guzmán Benito, Sixto Martín Martínez: ZOOCO ESTUDIO

合作人:María Larriba, Teresa Castillo. 

摄影:Imagen Subliminal


Proyect: La Oca Selezione  

Year: 2018  

Project manager: Miguel Crespo Picot, Javier Guzmán Benito, Sixto Martín Martínez: ZOOCO ESTUDIO

Collaborators: María Larriba, Teresa Castillo.  

Photographer:Imagen Subliminal



这个地方在在马德里中心商业街道显得并不起眼。陈列柜也不能完全展示出内部的所有空间。


The place is discreetly shown to the pedestrian as a common showcase in a commercial and centric street of Madrid. The showcase does not intuit the final space. 



一进入室内,就会看到两个由木质橡木支撑的十分正式的面朝上的架子。这些木质结构的家具深受客户的欢迎,从小配件到家具,各式各样的产品应有尽有。


Once someone accesses inside, two paramount and faced shelves generated by wooden oak supports. These wooden structures warmly welcome the client, showing a selection of different types of products, from little accessories to furniture pieces.  



后来,这个地方被分割成两个高度。在内部,金属条贯穿着周边,形成了木和玻璃架子的支撑。在某些时候,金属条会分离并产生微妙的外壳,家具套装会在里面展示出来。中央桌子的精心设计给提供了多样性和通用性。


Afterwards, the place is fragmented into two heights. Inside these heights, a metal strip runs through the perimeters creating the supports of the wood and glass shelves. At certain times, the metal strip separates and generate subtle enclosures in which furniture sets will be shown. The careful design of the central tables give a variety and versatility to the design in general.  



穿过金属条后,将会看到的是一个近7米高的大空间。空间内屋顶的天窗、照明的壁龛和暴露在外的砖墙成为了空间很突出的外观特征。钢结构建造的庭院里有一棵大树,可以透入自然光。


After crossing the metal strips, we face to a large space of almost 7m of height. This space has a great exterior character due to the roof skylights, the illuminated niches and the exposed brick walls. A courtyard constructed by steel structure contains a tree which qualifies the natural light.  



这个最后空间的主角是一个支撑着三个大屏幕的大型金属结构的屋顶悬吊,作为一个多媒体中心,从上下两侧都可以看到。这套设备始终遵循以下准则:混凝土作为不同区域的统一元素,黑色钢漆作为结构元素,橡木作为产品展示的支撑,玻璃和镜子增强深度和明暗度。


The protagonism of this final space is emphasized by the suspension on the roof of a large metal structure that supports three big screens, as a multimedia center, visible from the lower and higher sides. The materiality of the set is always read by the following code: concrete as the unifying element of the different zones, steel lacquered in black as the structural element, wooden oak as a support for product exhibition, and finally glass and mirrors which enhance the depth and lightness. 




MORE: ZOOCO ESTUDIO

Lastest News

1. 言几又广州K11黑金旗舰店/峻佳设计
2. 有一种美叫征服挑剔感官的奢雅范儿/品川设计
3. 布拉格lasagneria意面店/mar.s architects
4. 简约而不简单的L型家庭房屋住宅/Compass architekti
5. 几何状房屋住宅设计/Arquitectura en movimiento
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.