The high quality of design information
索契REDCUP咖啡店/ALLARTSDESIGN
2018-07-10
俄罗斯


感谢来自ALLARTSDESIGN的分享

项目名称:索契REDCUP

设计公司:ALLARTSDESIGN

设计师:Saranin Artemy

项目位置:俄罗斯联邦 卡拉斯诺达尔地区 索契纳瓦金斯卡娅街16号

面积(平方米):190平方米

摄影师:Saranin Artemy

竣工时间:2016


Project name: REDCUP SOCHI

Design company: ALLARTSDESIGN

Designer(s): Saranin Artemy

Project location: 16, Navaginskaya st., Sochi, Krasnodar region,  Russia Federation 

Area (square meter): 190m2

Photographer name: Saranin Artemy

Completion date: 2016



在索契(俄罗斯南部)新开的咖啡REDCUP的明亮内部。负责室内设计的是阿拉斯设计工作室(俄罗斯,Perm)的Saranin Artemy。09年。呈放射状的圆柱,有着垂直的韵律,米色的管道,像竹制的箱子,彩色的家具,品牌咖啡杯的墙壁,以及不断变化的红白装饰复古的的设计很快被接纳。


Bright interior of the new coffee REDCUP opened in Sochi (Southern Russia). On the interior worked Saranin Artemy of ALLARTSDESIGN studio (Russia, Perm).09. Retro futuristic interior is stored immediately. The radial column with vertical rhythm beige pipes resemble bamboo trunks, colored furniture, the wall of the branded coffee cups and ever-changing red and white ornaments. 



从戴着眼镜上的笑脸看起来是亚洲人,我们画的是Perm——设计师本身,我们铺设了长方形的瓷砖,他们形成了图像本身——这是菜单咖啡REDCUP的东部位置信息。


On smiley from glasses with a smile looks Asian, her we drew in Perm - from the designer himself, we laid rectangular tiles and they had formed the image itself is supported -This message of eastern positions of menu coffee REDCUP.



大厅的立面是彩色玻璃窗,通过这些窗户可以获得大量的自然光,在晚上,当灯光打开时,房间的气氛变得更加温暖和舒适。


The hall has stained-glass windows along the facade, through which gets a lot of natural light, and in the evening when the light is switched on, the atmosphere in the room becomes more warm and cozy.



咖啡店空间的总面积为190平方米,是由公司提供的各种休息区组成。大厅也可以进行不同程度移动。


Space coffee shop with a total area of 190 square meters consists of a variety of seating areas provided for the coffee break, or dinner in the company. The hall is fully mobile.



原来的布局没有变化。径向柱、非平行壁、所有破碎的几何起初都没有。圆柱和奇怪的墙角——我们敲打米色的管道,隐藏并软化线条。


The original layout has not undergone changes. The radial column, non-parallel walls, all the broken geometry did not have initially. Columns and strange corners of walls - we beat beige pipes, hidden and soften the line. 



在中央的柱子周围,我们布置了一个环形的长梭。之后,剩下的区域已经形成了。天花板原本是这样的。我们改变了颜色,增加了檐口和天花板的照明。


Around the central columns, we have placed a perimeter longsofu. Thereafter, the remaining areas have already formed. The ceiling was originally such. We changed the color, added cornices and ceiling lighting in circles.



在这里你可以彻底的放松自己,还可以品尝到真正的咖啡的浓郁味道并喝一杯手工制作的啤酒。


Here you can relax, you can enjoy a taste of the rich flavor of real coffee and relax with a glass of beer crafting Urals.   


▼平面图    Plan



MORE: ALLARTSDESIGN

Lastest News

1. 双溪书院/北京多向界建筑设计
2. 美岕山野温泉度假村/荷兰AZ国际建筑事务所
3. 索契REDCUP咖啡店/ALLARTSDESIGN
4. 虹越园艺社区/杭州森上建筑设计
5. 震泽中学天文公园/具集建筑
分享
1
2
3
4
5
6

评论


您需要 登录 以发表评论。
You must be logged in to post a comment.